ZONWERING

Zonwering

Een zonnige zomerdag is natuurlijk erg fijn. Wat minder fijn is, is dat de temperatuur in huis echter erg snel oploopt als de zonnestralen op de ramen branden. Daar is natuurlijk iets aan te doen: zonwering! Er zijn verschillende soorten zonwering: binnen zonwering, buitenzonwering en rolluiken. Deze soorten zijn dan weer onder te verdelen in andere soorten. Denk aan zonneschermen en markiezen  of jaloezieën en gordijnen. U leest het al: de keuze is reuze.

Het plaatsen van (buiten)zonwering is een nauwkeurige klus. Wij raden u daarom ook aan om vooral niet zelf uw (buiten)zonwering te monteren. Neem contact met ons op en laat deze klus aan ons over. Zo weet u zeker dat uw scherm niet scheef hangt, dat het scherm überhaupt goed vasthangt en dat de zonwering goed wordt geplaatst. Voor ons is dit geen probleem en een kleine moeite: de klant is immers koning.

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.