VERBOUWINGEN

Verbouwingen

Bent u geïnteresseerd in het vergroten van uw woonruimte? Laat uw verbouwing, aanbouw of opbouw door DKV Kozijnen uitvoeren en wees verzekerd van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Een aanbouw kan in vele soorten en maten gerealiseerd worden. Samen met u gaan wij aan de slag om uw perfecte aanbouw te realiseren. Uiteraard wordt de afwerking tot in de kleinste details door ons verzorgd. Een opbouw is een goede investering en is bedoeld om uw woning te vergroten. De mogelijkheden zijn eindeloos: wilt u meer slaapkamers of een extra badkamer? Laat het ons weten en we helpen u met elke stap!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor andere verbouwingen. Denk aan muren slopen om meer ruimte te creëren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we zullen zien wat we kunnen doen.

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.