VERANDA’S

Veranda’s

Bent u een echt buitenmens en wilt u daarom het liefst altijd buiten zitten, zelfs als het minder weer is? Of is uw tuin aan iets nieuws toe? Laat dan een veranda aanleggen! Of het nu regent or sneeuwt, een veranda zorgt voor beschutting. In de zomer kan een veranda fijn zijn voor de verkoelende schaduw. Kortom: alleen maar voordelen!

Heeft u al een idee van wat voor soort veranda u wilt? Gaat u voor simpel of toch voor een veranda met luxe uitstraling? De keuze is aan u! Welke materialen wilt u gebruiken? Welke kleuren? Elke combinatie is mogelijk. Neem dus vandaag nog contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw veranda kunnen betekenen. Zo kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe veranda genieten!

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.