TERRASOVERKAPPINGEN

Terrasoverkappingen

Heeft u al een terrasje waar u lekker ’s zomers een drankje doet, maar is dit niet genoeg? Wilt u ook in de andere seizoenen lekker even kunnen zitten, zonder dat u natgeregend wordt? Dat kan! Laat dan nu uw terras overkappen door DKV Kozijnen en wie weet zit u binnenkort lekker droog onder uw perfecte terrasoverkapping.

Wat voor terrasoverkapping wilt u? Van welk materiaal wilt u dat de terrasoverkapping gemaakt is? Maak uw wensen kenbaar en wij kijken wat we voor u kunnen doen! Weet u nog niet precies wat u wilt? Maak dan een afspraak met ons, dan kijken we samen met u naar de geschikte grootte, materialen, kleuren en soorten terrasoverkappingen die wij te bieden hebben.

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.