ROLLUIKEN

Rolluiken

De voordelen van rolluiken zijn niet op één hand te tellen. Rolluiken functioneren namelijk als zonwering, verduistering, bescherming en isolatie. Geïnteresseerd in rolluiken en benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

In de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen. Door de rolluiken op een warme dag dicht te doen, blijft het in uw woning aangenaam koel. Bovendien komen de rolluiken in de wintermaanden ook goed van pas. Door de rolluiken naar beneden te doen, profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. Ook beschermen rolluiken uw ramen tegen stormschade en inbreken is er een stuk moeilijker op geworden. Rolluiken houden het daglicht bovendien volledig tegen, waardoor u niet gewekt wordt door (vroege) zonnestralen. Ideaal dus!

Monteer uw rolluiken niet zelf, maar laat dit aan een professional over. Rolluiken zijn zwaar en een beschadiging is zó gemaakt. Laat ons dus uw rolluiken plaatsen! Wij nemen al uw zorgen uit handen en leveren goede service en kwaliteit tegen een lage prijs.

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.