KOZIJNEN

K-Vision kozijnen

Bij DKV Kozijnen maken wij gebruik van het merk K-Vision. Met de kozijnen van K-Vision kunt u alle kanten op. Houdt u van strak en modern of meer van een traditionele uitstraling? Met K-Vision kan het allemaal. K-Vision kozijnen zijn hoog isolerende kozijnen, waardoor u geen last meer hebt van kou, vocht of tocht. Bovendien hebben de kozijnen het best geteste hang- en sluitwerk, waardoor u niet meer bang hoeft te zijn voor inbraken. Wat wilt u nog meer?

K-Vision Classic

Bent u op zoek naar een strak uitziend konijn? Kies dan voor de K-Vision Classic. De Classic kozijnen worden tegenwoordig vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn populair vanwege de strakke aluminiumlook. Bovendien is het een uniek kozijn ten opzichte van de andere K-Vision kozijnen vanwege het vlakkere uiterlijk. De K-Vision Classic kozijnen zijn brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Dankzij de lange levensduur kunnen de kozijnen jarenlang zonder al te veel onderhoud meegaan. Deze variant van de K-Vision kozijnen heeft zeer goede statische eigenschappen en heeft een grote stabiliteit. Bovendien heeft deze variant de beste geluid- en warmte isolatie. Geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

K-Vision Trend

Wilt u graag een houten kozijn? Overweeg dan de K-Vision Trend kozijnen. Deze kozijnen lijken van hout, maar zijn in werkelijkheid van kunststof. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling. Het profiel van dit kozijn met dieptewerking is revolutionair! Uniek in deze variant is de mogelijkheid de naar buiten draaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. Het kozijn zorgt voor diepte in het aanzicht van je woning en is het meest gekozen kozijn door zowel huiseigenaren als architecten. De K-Vision Trend kozijnen zijn brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Bovendien zijn ze uitstekend voor het isoleren van uw woning. Dankzij de lange levensduur kunnen de kozijnen jarenlang zonder al te veel onderhoud meegaan. Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

K-Vision City

Op zoek naar kozijnen met de historische uitstraling van bestaande schuiframen, maar met een modern draaivalsysteem? Dan is de K-Vision City echt iets voor u! Het uiterlijk van het bestaande schuifraam blijft dus wel behouden, inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm. De K-Vision Trend kozijnen zijn brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Bovendien zijn ze uitstekend voor het isoleren van uw woning. Dankzij de lange levensduur kunnen de kozijnen jarenlang zonder al te veel onderhoud meegaan. Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

K-Vision Step

Op zoek naar kozijnen met een slanke uitstraling? Kies dan voor K-Vision Step! Het profiel van het K-Vision Step kunststof kozijn heeft een typerend sprongetje, waardoor het kozijn er ontzettend slank uit ziet in de gevel. De K-Vision Step kozijnen zijn brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Bovendien zijn ze uitstekend voor het isoleren van uw woning. Dankzij de lange levensduur kunnen de kozijnen jarenlang zonder al te veel onderhoud meegaan. Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

K-Vision Cube

Op zoek naar robuuste, rechte kozijnen? Dan is de K-Vision Cube iets voor u! Het K-Vision Cube kozijn is robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. U kunt kiezen voor een reschte of een schuin aflopende onderdorpel. De K-Vision Cube is speciaal voor de nieuwbouw, maar ook voor bijzondere renovaties. De K-Vision Cube kozijnen zijn brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Bovendien zijn ze uitstekend voor het isoleren van uw woning. Dankzij de lange levensduur kunnen de kozijnen jarenlang zonder al te veel onderhoud meegaan. Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

DKV Kozijnen staat bekend om de klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor kleine prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen zijn wij in staat bij iedere situatie advies op maat te geven. Geïnteresseerd in onze diensten of producten of wilt u meer informatie? U kunt een e-mail sturen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 06 52883370.

k-vision

Copyright © Philip Driessen Fotografie, www.philipdriessen.com, all rights reserved

trend-gouden-hart-berkel-en-rodenrijs-kumij-10-1000px

Adamkerkstr-084

Riga-Tilburg-6-

hotel-huis-ter-duin-haamstede-1-