DAKKAPELLEN

Dakkapellen

Denkt u er al een tijdje over om te kiezen voor een dakkapel? Of moet uw huidige dakkapel vervangen worden? Dan bent u bij DKV Kozijnen aan het juiste adres! Wij plaatsen vakkundig uw dakkapel. Ook kunt u bij DKV terecht voor kozijnen, deuren, veranda’s, verbouwingen, schuifpuien, terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken.

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte in uw huis. Daarnaast heeft uw huis een mooier aanzicht met een dakkapel. Wij van DKV zijn o.a. gespecialiseerd in dakkapellen en zorgen ervoor dat uw dakkapel vakkundig, goedkoop en mooi geplaatst wordt.

U kunt bij ons kiezen voor vele mogelijkheden op het gebied van dakkapellen. Wij beschikken over vele modellen en kleuren dakkapellen. Alle combinaties zijn mogelijk. U kunt van tevoren bij ons aangeven wat uw wensen zijn zodat wij, net als u, precies weten waar we aan toe zijn.

DKV kozijnen staat bekend om klantvriendelijke service en goede kwaliteit voor een lage prijs. Met dank aan onze jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en verbouwingen kunnen wij u in iedere situatie advies op maat geven. Hjeeft u interesse in onze service of zou u graag nog wat meer willen weten? Neem dan nu contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt mailen naar info@dkvkozijnen.nl of bellen naar 0652883370.